

CT Learns and Works – Spring 2024 Breakfast Symposium Friday, April 5, 2024

Founders Hall at CT State Community College Naugatuck Valley, Waterbury

Mosaic of pathways to high-paying jobs...

Agenda

7:30 a.m. Registration and Networking Breakfast

8:00 a.m. Opening and Welcome Remarks

(15 mins)

8:15 – 8:40 a.m. Keynote - Paul Lavoie, Chief Manufacturing Officer for Connecticut

(25 mins)

8:45 – 9:30 a.m. Panel (incl. Q&A)- **Alternative Training programs** - Manufacturing

(45 mins) Christine Marcin, President, Women in Manufacturing (WIM).

Cyndi Zoldy, Executive Director, Manufacturing Alliance Service Corporation (MASC) Sharon Lutkus, Interim Director of Advanced Manufacturing & Welding, CT State NV

9:30 – 10:00 a.m. Panel (incl. Q&A)- Manufacturing - **employer perspective**

(30 mins) Tim Fox – Director, SENEDIA

Willie Barber – Electric Boat

10:00 -10:15 a.m. Coffee Break

(15 mins)

10:15-10:45 a.m. Current Labor Market Information – Patrick Flaherty, Research Director, CT DOL

(30 mins)

10:45 -11:30 a.m. Health and Tech Opportunities

(45 mins) 12-month Tech career awareness/readiness program

Carol Quinn Toomey, Managing Director, Connecticut Public Service

Healthcare Careers

11:30 a.m. Closing Remarks

Free registration includes breakfast and a morning of lively discussions and networking.

Email ccrn@ct.gov if you have questions.